Hong Kong: Standuri Falun Gong vandalizate de către grupuri suspectate a fi pro PCC (video)

de practicanții Falun Gong din Hong Kong

Șapte standuri cu informații Falun Gong din Hong Kong, aflate în Mong Kok, Hung Hom și Wan Cai au fost vandalizate de către huligani suspectați a fi grupuri pro PCC, pe 2-3 aprilie 2021. Făptuitorii mascați au rupt bannere, le-au tăiat cu cuțite și au dărâmat panouri cu afișe. Dna Zhou, o practicantă Falun Gong, a spus că incidentele au fost raportate poliției.

Patru făptuitori mascați au tăiat bannere și panouri cu afișe cu cuțite ascuțite și au murdărit bannere Falun Gong cu spray cu vopsea neagră la standul de pe strada Soy din Mong Kok, pe 2 aprilie 2021.

 Patru huligani cu cuțite, s-au ȋndreptat ȋn grabă spre standul Falun Gong de clarificare a adevărului de pe strada Argyle, Mong Kok, pe 2 aprilie, în jurul orei 11 a.m.. Ei au tăiat bannere și panouri cu afișe și le-au trântit la pământ. Conform filmărilor, un bărbat din grup a tăiat panourile cu afișe și bannerele cu un cuțit, în timp ce alt bărbat a vandalizat panouri cu spray cu vopsea. După aceea, aceştia au fugit. În plus, alți doi bărbați și o femeie au amplasat, lângă standul deteriorat, bannere ce calomniau Falun Gong. Unul dintre bărbați era chel și tatuat.

Patru infractori înarmați cu cuțite și spray cu vopsea au atacat standul Falun Gong de pe strada Argyle, Mong Mok, pe 2 aprilie 2021. Ei au vandalizat bannere și panouri cu afișe.

 

Doi bărbați și o femeie au pus bannere ce calomniau Falun Gong lângă standul vandalizat de pe strada Argyle, Mong Kok. Unul dintre ei era chel și cu tatuaje pe corp.

În jurul orei 11:30 a.m., aceiași tâlhari au mers la standul de pe strada Soy din Mong Kok și l-au vandalizat, de asemenea. Ei au rupt steaguri și au tăiat panouri cu afișe cu cuțitele lor și au murdărit bannerele cu spray cu vopsea neagră. Dna. Hu, o trecătoare, a înregistrat cu telefonul mobil întregul incident și a strigat: „Infractorii distrug standul Falun Gong, uitați-vă cu atenție la ei!” Tâlharii au fugit repede.

Tâlharii au sabotat standul Falun Gong de pe strada Soy și au fugit.

La aproximativ 12:08 p.m., grupul a mers la standul de clarificare a adevărului din stația de tren Hung Hom și a făcut același lucru. Practicanții Falun Gong le-au înregistrat faptele cu telefoanele mobile și le-au spus să se oprească din distrugerea standului. Ignorându-le avertizările, infractorii au fugit de la locul faptei după distrugerea standului.

În jurul orei 12:30 p.m., aceiași patru făptuitori au atacat standul Falun Gong de la pasarela care unește clădirea pentru imigrări din districtul Wan Chai, folosind aceleași metode.

Dna Zhou a raportat că unul dintre făptuitori, un bărbat cu ochelari de soare a filmat întregul proces în timp ce complicii săi distrugeau standul.

Dna Zhou a spus că doar pe strada Argyle au fost vandalizate patru bannere, două portdrapele, două steaguri și 14 panouri cu afișe ce valorează aproximativ 21,000 HKD (2,700 $). Daunele produse celorlalte standuri încă se calculează.

Pe 3 aprilie, alte trei standuri din districtele Mong Kok și Wong Tai au fost sabotate de un alt grup de șase făptuitori între 11 a.m. și 1 p.m.. Alte două standuri din Mong Kok au fost atacate pe 3 aprilie.

Asociația pentru Îngrijirea Tineretului din Hong Kong, o organizație afiliată Partidului Comunist Chinez (PCC) ce a interferat și a atacat practicanții timp de opt ani, a fost desființată formal la sfârșitul anului 2020. Cu toate acestea, de la începutul lunii martie 2021, afișe cu informații ce demonizau Falun Gong au apărut pe mai multe străzi aglomerate din jurul Hong Kong, incluzând Mong Kok, Tsim Sha Tsui, Causeway Bay și Wan Chai. Aceste afișe au fost ignorate.

O doamnă în vârstă care punea afișe ce defăimau Falun Gong a recunoscut pe 25 martie 2021 că ea a acționat în urma ordinelor primite de la PCC din Shenzhen. Ea a spus, de asemenea, că a trebuit să înregistreze video (activitățile legate de Falun Gong) în fiecare zi și să le trimită înapoi în China.

Dna Zhou a spus că distrugerile produse standurilor Falun Gong sunt infracțiuni și că speră că făptuitorii vor fi pedepsiți de lege.

Ea crede că indiferent dacă legile oamenilor nu-i pot sancționa, faptele bune sunt răsplătite și cele rele sunt pedepsite. Acesta este un principiu ceresc. De asemenea, ea speră că oamenii nu vor mai participa în persecutarea practicanților Falun Gong, cu atât mai puțin să fie pedepsiți când PCC va fi tras la răspundere pentru crimele sale.

Scurt istoric

Falun Gong este o practică spirituală cu rădăcini adânci în cultura și credințele tradiţionale chineze, ce pune accent pe autodisciplina minții în conformitate cu principiile Adevăr (眞), Compasiune (善), Toleranţă (忍), pe care le consideră calitățile fundamentale ale universului și care ghidează viața de zi cu zi a practicanților săi. Respectarea valorilor morale amintite, împreună cu cinci seturi de exerciţii fizice line și lente de qigong, ajută la îmbunătăţirea sănătăţii şi atingerea liniştii interioare.

Privită ca o reîntoarcere la tradiţie, în doar câţiva ani Falun Dafa a ajuns să fie extrem de populară în China. În prezent, ea este practicată și apreciată în peste 110 ţări din întreaga lume, inclusiv România. Este transmisă gratuit de către voluntari și a dus la îmbunătățirea semnificativă a sănătății și moralității a peste 100 de milioane de oameni din toate colțurile globului.

Cu toate acestea, în țara de origine, China, practicanții Falun Gong sunt supuși în prezent unei persecuții brutale lansate în mod oficial de către Partidul Comunist Chinez (PCC / Partidul) la data de 20 iulie 1999.

De la această dată, între 500.000 și un milion de practicanți Falun Gong au fost arestați și trimiși în lagăre de muncă forțată, fără nicio formă de apărare legală. Zeci de mii au fost aruncați în închisori și instituții psihiatrice. Au fost raportate peste 100.000 de cazuri de abuz și tortură în custodia poliției. 4135 de morți cauzate prin tortură sunt documentate (numărul de morți actual este estimat a fi cu mult mai mare). Conform ultimelor cercetări, peste 1.000.000 de practicanți Falun Gong sănătoși au fost omorâți prin extragerea forțată a organelor vitale.


----------------

Pentru a fi la curent și alături de noi în demascarea și oprirea persecuției din China, dați LIKE la pagina noastră de Facebook mai jos. Apreciem!

Sursă https://en.minghui.org/html/articles/2021/4/5/191742.html

IA ATITUDINE

În Focus

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la

0753 537 206 (Bogdan)
sau la falungong.info@gmail.com